Brazilian Friday Live

Rodizio is een van de beste voorbeelden van de feestelijke Braziliaanse cultuur. De liefde voor eten brengt iedereen bij elkaar, tijdens avonden vol gezelligheid en muziek. In Barraca koesteren we de Braziliaanse voorliefde voor eten en gezelligheid met Brazilian Friday Live! 

Geniet elke laatste vrijdag van de maand van een feestelijke Braziliaanse avond, met live entertainment in combinatie met de unieke Barraca experience. Geniet op vrijdag 29 december van een muzikale wereldreis met Celio Roberto Silva. Hij neemt je mee in vele verschillende Braziliaanse muziekstijlen, waaronder Bossa Nova, Samba, Forró en Maracute. Zing gezellig mee, dans als je daar zin in hebt en geniet vooral samen van de gezelligheid.

Ondertussen genieten jullie van de Braziliaanse keuken bij Barraca met een bijzondere wijze van bediening. Verschillende Passadores lopen continu rond met grote spiesen gegrild vlees en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Daarnaast biedt de fresh market table de allerlekkerste voor- en bijgerechten.

Waan je in Braziliaanse sferen op Brazilian Friday Live in Barraca, reserveer nu je tafel voor vrijdag 24 november!

Voor meer informatie en reserveringen staan wij u graag te woord via 023 556 00 55 of per mail via receptie@claus.nl.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie